Info

Ontstaan Laukisieraden

Voordat Laukisieraden officieel bekend werd gemaakt was Laura al een langere tijd bezig met het ontwerpen en maken van sieraden. In 2020 pakte Laura haar hobby weer op.

Sinds kleins af aan maakte ze al armbandjes. Dit begon met het maken van Loom bandjes en werd uiteindelijk uitgebreid naar kralen armbandjes.

In 2020 begon Laura met het sieraden maken voor haar zelf. En uiteindelijk heeft ze zoveel vraag gekregen van vriendinnen die sieraden wilde kopen dat ze een instagram account heeft aangemaakt om deze sieraden te verkopen. Dit begon met een instagram zonder website.

Inmiddels heeft Laukisieraden een eigen website en is Laukisieraden ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel.Naast het maken van sieraden is Laura ook druk bezig met het ontwerpen van nieuwe sieraden, inpakken van bestellingen en het maken van foto’s.

Over Laura

Hiiii! Ik ben Laura, 20 jaar en ik ben de eigenaar van Laukisieraden. Elke dag ben ik druk bezig met het maken van sieraden of het inpakken van jullie leuke bestellingen. Ook maak ik graag tiktok’s en foto’s van sieraden. Op 15 februari 2021 ben ik begonnen met het geld inzamelen voor het Prinses Maxima Centrum. Dit deed ik doormiddel van elke bestelling die geplaatst werd ging er €1 naar het Prinses Maxima Centrum. Op 18 Januari 2022 heb ik een mooie cheque mogen overhandigen van maar liefst €4470. Deze cheque heb ik overhandigd met mijn oncoloog en Bas Smit. Het maken van sieraden begon voor mij meer als een hobbie en werd uiteindelijk een fijne afleiding voor mij vanwege mijn ziek zijn. Dit jaar hoop ik veel klanten blij te maken met de nieuwe collecties die zullen komen. Naast sieraden verkoop ik ook tassen. Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Mocht je nog vragen hebben kun je me altijd een berichtje sturen of mailen! Heel veel shop plezier, Liefs Laura

Materialen

Bijna alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel.

Dit houdt in dat de sieraden niet snel verkleuren en niet ontsteken.

Natuurlijk kan het zijn dat sieraden na een lange tijd verkleuren. 

Hoe kun je je sieraden het langste mooi houden? 

- Door je sieraden af te doen tijdens het slapen

- Bewaar je sieraden op een donkere plaats

- Zorg dat je sieraden niet in contact komen met chemicaliën

- Doe je sieraden af tijdens het zwemmen of douchen

 

Wel kan het zijn dat sieraden wat afwijken kwa kleur dan op de foto. Mocht je meer foto’s willen zien van een bepaald product kun je ons altijd mailen of een berichtje sturen.

Armbandjes met een kraaltje ( denk hierbij aan de lint armbandjes ) worden met een willekeurige kleur kraal verzonden. Mocht je een voorkeur hebben kwa kleur kraal mag je dit altijd aangeven bij het kopje ‘Opmerkingen’ dit kopje vind je als je gaat bestellen.