☆ Handmade Jewellery ☆ Levertijd 1-4 werkdagen ☆

                                       Onstaan Laukisieraden

Voordat Laukisieraden was opgericht was Laura al een hele tijd bezig met sieraden ontwerpen en maken.


In 2020 pakte Laura haar hobby weer op.

Sinds kleins af aan maakte ze al armbandjes. Dit begon met het maken van Loom armbandjes en werd uiteindelijk uitgebreid naar kralen armbandjes.

In 2020 begon Laura met sieraden maken voor haar zelf. En uiteindelijk heeft ze zoveel vraag gekregen van vriendinnen die sieraden wilde kopen dat ze een instagram account heeft aangemaakt om deze sieraden te verkopen. Dit begon met een Instagram zonder website. Inmiddels heeft Laukisieraden een eigen website en is Laukisieraden ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel.

Naast het maken van sieraden is Laura ook druk bezig met het inpakken van bestellingen en het maken van foto’s.

Over Laura

Hee! Ik ben Laura, 18 jaar en ben de eigenaar van Laukisieraden. Elke dag ben ik druk bezig met het maken van sieraden of het inpakken van jullie leuke bestellingen. Ook maak ik graag tiktok’s en foto’s van sieraden. Op 15 februari 2021 ben ik begonnen met het geld inzamelen voor het Prinses Maxima Centrum. Dit deed ik doormiddel van elke bestelling die geplaatst werd ging er €1 naar het Prinses Maxima Centrum. Op 18 Januari 2022 heb ik een mooie cheque mogen overhandigen van maar liefst €4470. Deze cheque heb ik overhandigd met mijn oncoloog en Bas Smit. Het maken van sieraden begon meer als een hobbie en is uiteindelijk een fijne afleiding voor mij vanwege mijn ziek zijn. Dit jaar hoop ik veel klanten blij te maken met de nieuwe collecties die zullen komen. Naast sieraden verkoop ik ook tassen. Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Mocht je nog vragen hebben kun je me altijd een berichtje sturen of mailen! Heel veel shop plezier, Liefs Laura

Verzenden & Retouneren

Alle bestellingen worden als een cadeautje ingepakt. En is het daarom altijd een feestje om je bestelling uit te pakken.

Helaas is het nog niet mogelijk om sieraden en tassen te Retouneren. In verband met Hygiëne en omdat alles met de hand gemaakt wordt. Wel is het mogelijk om kleding te Retourneren. Dit is op eigen kosten en alle kaartjes moeten er wel nog aanzitten en alles moet in de orginele verpakking terug gestuurd worden en de kleding moet nog ongedragen zijn. 

Materialen

Bijna alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel.

Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en ontsteken.

Natuurlijk kan het zijn dat sieraden na een lange tijd verkleuren.

Hoe kun je je sieraden het langste mooi houden? 

- Door je sieraden af te doen tijdens het slapen

- Bewaar je sieraden op een donkere plaats

- Zorg dat je sieraden niet in contact komen met chemicaliën

- Doe je sieraden af tijdens het zwemmen of douchen

 

Wel kan het zijn dat sieraden wat afwijken kwa kleur dan op de foto. Mocht je meer foto’s willen zien van een bepaald product kun je ons altijd mailen of een berichtje sturen.

Armbandjes met een kraaltje ( denk hierbij aan de lint armbandjes ) worden met een willekeurige kleur kraal verzonden. Mocht je een voorkeur hebben kwa kleur kraal mag je dit altijd aangeven bij het kopje ‘Opmerkingen’ dit kopje vindt je als je gaat bestellen.